Voel je vrolijk en zelfverzekerd met onze
Mindful Meiden coaching

Bij Mindful Meiden ben je op de juiste plek voor persoonlijke begeleiding én inspiratie. Voor je dochter én voor jou.

Wil je dat je dochter weer vrolijker is en ontspannen en gemotiveerd naar school gaat? Geen last heeft van faalangst of een negatief zelfbeeld, maar positieve gedachten heeft en zich zekerder voelt?

Wil je weten hoe je haar helpt met haar zelfvertrouwen en hoog sensitiviteit? Wellicht heb je zelf ook behoefte aan minder stress en meer ontspanning?

Bij Mindful Meiden gaan we samen aan de slag. Afgestemd op jullie wensen doen we wat nodig is. Niets meer en niets minder. Zodat je dochter zich weer zelfverzekerd en vrolijker voelt. En jij ook 😉

Bij Mindful Meiden ben je op de juiste plek voor persoonlijke begeleiding én inspiratie. Voor je dochter én voor jou.

Wil je dat je dochter weer vrolijker is en ontspannen en gemotiveerder naar school gaat? Dat ze minder last heeft van faalangst of een negatief zelfbeeld, maar positieve gedachten heeft en zich zekerder voelt?

Wil je weten hoe je haar helpt met haar zelfvertrouwen en hoog sensitiviteit? Wellicht heb je zelf ook behoefte aan minder stress en meer ontspanning?

Bij Mindful Meiden gaan we samen aan de slag. Afgestemd op jullie wensen doen we wat nodig is. Niets meer en niets minder. Zodat je dochter zich weer zelfverzekerder en vrolijker voelt. En jij ook 🙂

Over Sandra

Als hoog sensitieve ‘meid’, opgroeiend in een gezin waar spanning voorkwam, ontwikkelde ik geen groot geloof in mezelf. Ik trok mezelf terug op mijn kamer en ‘in mijn hoofd’ in de vorm van piekeren. Het resultaat? Enorm mijn best doen om goed genoeg te zijn. Thuis, op school en tussen vriendinnen.

Wat een opluchting toen ik ontdekte dat ik hoogsensitief ben. Nu begrijp ik wat er in mij omgaat én wat ik nodig heb. Rust pakken met mindfulness oefeningen geeft helderheid. Ik ben vrolijker en maak keuzes die écht bij me passen. En dat gun ik je dochter ook.

Wil je ontdekken wat je dochter nodig heeft zodat ze zich weer vrolijk en zelfverzekerd voelt? Of wil je zelf tools zodat je je weer ontspannen voelt? 

Met alle plezier kijk ik met je mee.

Je bent moediger dan je gelooft, sterker dan je lijkt en slimmer dan je denkt

Hoe kan ik je dochter helpen?

Bij mij kun je terecht voor een kindercoach- of jongerencoach-traject op maat, de positief-zelfbeeld-training of de ‘ontspannen met mindfulness’-training voor jongeren. Lees verder en ontdek welke Mindful Meiden-begeleiding bij je dochter past.

Wil je eerst kort sparren over wat past bij je dochter? Ik denk graag met je mee.

Voel je Happy-coaching

Voel je Happy-
coaching

Is je dochter er klaar mee dat bij anderen alles makkelijk lijkt? Wil ze weten hoe ze ontspannen omgaat met onzekerheid of verdriet?

Met coaching ontdekt je dochter hoe ze spanning om school, thuis of met vriendinnen loslaat. Ze leert hoe ze positieve gedachten versterkt zodat haar hoofd leger voelt. Zo heeft ze meer tijd en energie voor de écht leuke dingen.

Positief Zelfbeeld-training

Met de positief zelfbeeldtraining gaan we samen aan de slag met je dochters positieve kwaliteiten.

Het gevoel dat ze erbij hoort vervangt de angst dat anderen haar stom of raar vinden. Je dochter ontdekt stap-voor-stap hoe ze een spannende situatie meer zelfverzekerd ingaat. Ze komt beter voor zichzelf op en heeft weer plezier in de dingen die ze doet.

Ontspannen met mindfulness

Met de mindfulness training voor kinderen vermindert je dochter stress en spanning. Ze ontdekt stap-voor-stap wat stress met haar doet en hoe ze dat zelf vermindert.

Mindfulness oefeningen geven direct rust. Je dochters concentratie verbetert waardoor huiswerk minder tijd kost. Je dochter voelt zich relaxter en vrolijker. Thuis én op school bij een toets.

Jacqueline
Jacqueline
Lees verder
Ik merkte dat mijn dochter veel stress ervoer door prestatiedruk op school. Na vele opbeurende en geruststellende pogingen van mijn kant als moeder, merkte ik dat wij wel wat extra hulp konden Gebruiken. Vooral op het gebied van ontspannen en relativeren.. Sandra is een fantastische coach die echt een heel warm hart heeft. Zij leert niet alleen kinderen om te groeien, maar jij ook als ouder. In welk patroon zit jij misschien? Een patroon dat jij niet meer helemaal voor ogen hebt? De coaching sessies zijn heel divers: meditaties, knutselprojecten, ontspanningstechnieken. Wat Sandra anders maakt dan andere coaches is dat Sandra echt naar je kind luistert, met de intentie je dochter sterker te maken en zelf de technieken te gaan toepassen.
juf van Anne
juf van Anne
Lees verder
Tijdens het portfoliogesprek met moeder spraken we over de concentratie van Anne en dat ze snel afgeleid is. Korte tijd daarna zag ik verbetering in Anne haar concentratie. Nu vind ik dat haar concentratie de afgelopen weken nog steeds verbetert. Anne geeft aan dat ze door de sessies met Sandra meer zelfvertrouwen heeft en daardoor ook meer vertrouwen in de klas heeft met haar werk. Daardoor kan ze nu beter doorwerken. Ik denk dat extra hulp met haar concentratie voor de komende weken niet meer nodig is. Een hele fijne ontwikkeling voor Anne!
Helena
Helena
Lees verder
Sandra werd ons aangeraden door een vriendin. Onze dochter zit in groep 8 en miste de aansluiting met haar klasgenoten na de coronatijd. Het coaching traject heeft haar zelfvertrouwen gebracht. Ze vond het fijn objectief met iemand te kunnen praten buiten haar ouders en de juffen. Sandra is rustig, open en begripvol.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Naast begeleiding voor je dochter kun je bij mij terecht voor Ouderbegeleiding op maat of de authentieke MBSR mindfulness training voor volwassenen. Lees verder en ontdek welke Mindful Meiden-begeleiding bij je past.

Ouderbegeleiding

Ouderbegeleiding bij Mindful Meiden is een op maat-traject voor meer verbinding en positiviteit in de opvoeding van je dochter. Er ontstaat balans in je gezin én in jezelf.

Mindfulness training

Met de authentieke 8-weekse mindfulness training verminder je stress, piekergedrag of niet-helpende-patronen. Je maakt bewuste gezonde keuzes voor jezelf en de mensen om je heen.

Werkwijze

Aanmelden is eenvoudig. Vul het contactformulier in of plan direct een telefonisch kennismakingsgesprek via de website. In dit gesprek bespreken we kort jullie hulpvraag en plannen we bij interesse het intakegesprek in.

  • Kennismakingsgesprek: gratis
  • Intakegesprek: 50 euro
  • Coachsessie jeugd 1 uur: 80 euro
  • Ouderbegeleiding 1,5 uur: 120 euro
  • Evaluatiegesprek, observatie en gesprek op school: 80 euro 
  • Telefonisch consult > 15 minuten: € 20 per 15 minuten

Een jeugdsessie duurt één uur met een evt. uitloop van een kwartier.

Een gemiddeld kindercoachtraject op maat duurt 6-10 sessies.

​De trainings- en trajectinvestering vind je op de betreffende websitepagina.

​Consult afzeggen of verplaatsen? Dat kan kosteloos tot 48 uur van tevoren, hierna wordt 50% in rekening gebracht.

Wachtlijst: er is momenteel een wachttijd van 2 weken. Om de wachttijd kort te houden kunnen sessies onder schooltijd voorkomen. Veel scholen staan hiervoor open.

Gemeente

Via de gemeenten Amstelveen/ Aalsmeer is  vergoede zorg aanvragen mogelijk. Rechtstreeks bij de gemeente of via de zorgverlener met een verwijzing van de huisarts. Meer informatie hierover vind je op Ikzoekjeugdhulp.nl

Zorgverzekering

Bij diverse zorgverzekeraars is er sprake van een vergoeding psychosociale therapie / zorg, afhankelijk van de aanvullende verzekering. Per label kan dat verschillen en dien je na te kijken in de vergoedingsvoorwaarden bij je zorgverzekering.

​NB: De zorgfactuur betaal je zelf aan de zorgverlener. De zorgverzekeraar betaalt de vergoeding rechtstreeks aan je uit nadat je de factuur bij hen hebt ingediend.

​Meer informatie:

  • Link naar VGZ Zorg gids zoeker
  • Link naar VIV Nederland – Vergoeding verzekeraar

​​

Licentienummer RBCZ: 210115R

Licentienummer VIV Nederland: 1908018

Registratienummer SKJ: 160004244

Zorgverzekering mindfulness volwassenen

Bij diverse zorgverzekeraars is sprake van een vergoeding van mindfulness training voor volwassenen. Bekijk de voorwaarden bij jouw zorgverzekering. Ik ben VMBN Cat. 1 lid (lidmaatschapsnr: 20171074) en gevorderd mindfulness trainer.

Podcasts en blogs

Ontdek inspirerende podcasts en blogs

Laten we kennismaken

Plan een gratis telefonische kennismaking in.

Heb je vragen of wil je sparren over wat past bij jullie hulpvraag? Ook daar is in het gesprek alle ruimte voor. Plan via de kalender een vrijblijvende kennismaking in of bel of mail me. Ik ontmoet je graag.

Zelfvertrouwen voor je dochter

Download de 10 gratis tips en help je dochter direct te groeien in haar kracht!