Voel je vrolijk en zelfverzekerd met onze
Mindful Meiden coaching

Online training: Ga ontspannen je toets-week in

Voor meiden op de middelbare school

Baal jij er ook van dat ’toetsen’ onderdeel zijn van ‘naar school gaan’? Omdat je bang bent dat je de toets niet kunt, je je gestrest voelt of omdat je door al het leren geen tijd hebt voor leuke dingen?

Dan is deze online training ‘Ga ontspannen je toets-week in‘ er speciaal voor jou! Want hierin krijg je veel tips en tools voor een sterker geloof in jezelf, voor het verminderen van stress en realistisch plannen. 

Wil jij dit ook? Lees hieronder verder en/of bekijk het filmpje waarin ik je meer vertel. 🙂

Online training:
Ga ontspannen je toets-week in

voor meiden op de middelbare school

Baal jij er ook van dat ’toetsen’ onderdeel zijn van ‘naar school gaan’? Omdat je bang bent dat je de toets niet kunt, je je gestrest voelt of omdat je door al het leren geen tijd hebt voor leuke dingen?

Dan is deze online training ‘Ga ontspannen je toets-week in‘ er speciaal voor jou! Want hierin krijg je veel tips en tools voor een sterker geloof in jezelf, voor het verminderen van stress en realistisch plannen. 

Wil jij dit ook? Lees hieronder verder en/of bekijk het filmpje waarin ik je meer vertel. 🙂

Hoe en wat?

De training ‘Ga ontspannen je toets-week in’ is een korte én praktische online training van 4 weken. Per week krijg je toegang tot een nieuwe module met video’s waarmee je 20 tot 30 minuten per week aan de slag gaat.

Je bekijkt de video’s met informatie en uitleg en maakt de oefeningen die erbij horen.
Zo beweeg je je vanzelf naar meer ontspanning voor je toetsen 🙂

En heb je behoefte aan persoonlijke tips? Dat kan ook.
In de ‘Ga ontspannen je toets-week in – Compleet’ variant (beeld-) bellen we twee keer via WhatsApp en krijg je tips voor jouw persoonlijke vragen. 

Wat je per week leert:

In de eerste module leg je de basis voor jouw geloof in dat je het kan. Ik leg uit hoe gedachten werken en hoe je die voor jezelf kan laten  werken. 

Aan het eind van de module ga je aan de slag met jouw positieve mind-set.

Ontspannen voor je toets-week lukt pas als je weet hoe je met stress om moet gaan. 

In deze module ontdek je jouw stress signalen en geef ik je effectieve tips en oefeningen zodat stress en spanning sneller minder worden.  

Een realistische planning is het halve werk. In deze module leer je écht realistisch plannen, inclusief ruimte voor ontspanning.

En ben je tijdens het leren snel afgeleid? Ik geef je ook tips om je aandacht er makkelijker bij te houden.

Ook tijdens je toets is een helder en rustig hoofd en lijf belangrijk.

In deze laatste module ontdek je praktische tools om te gebruiken tijdens je toets. Zodat je niet alleen vooraf, maar ook tijdens je toets meer ontspannen bent.

Evi, 12 jaar
Lees verder
Wat ik fijn vond aan de training is dat ik genoeg tijd had om wat Sandra vertelde ook kon proberen. Ik had nooit nagedacht over waar ik vrolijk van word en dat is super fijn om te weten!
Josephine, 14 jaar
Lees verder
Dank je wel Sandra! De tips die je geeft zijn echt super handig. Ik voel me blijer, omdat ik nu rustiger ben als ik ga leren voor mijn toetsen.

Wat de online training je oplevert

Veelgestelde vragen

Twijfel je of deze training bij je past of heb je vragen? Kijk of je antwoord krijgt bij deze veel gestelde vragen:

De training is speciaal gemaakt voor meiden in de middelbare-school-leeftijd die stress en spanning ervaren voor hun toets-week. Ze denken dat ze het niet kunnen, vinden het lastig om hun planning te volgen of zijn snel afgeleid. 

De training geeft veel tools en tips die meteen gebruikt kunnen worden in de weken voor de toets-week. Heb je behoefte aan meer persoonlijke begeleiding? Kies dan de compleet variant of persoonlijke coaching van Sandra in de Mindful Meiden praktijk of via beeld-bellen. 

De training bestaat uit ingesproken animatie-video’s met uitleg, experimenten en ontspanningsoefeningen. 

De invuloefeningen is schrijfwerk, echter alle uitleg is in de video’s uitgewerkt zodat het voor zoveel mogelijk meiden te doen is. 

De normale online training bestaat uit de vier modules en is volledig online. 

Bij de compleet variant zijn twee persoonlijke coach-momenten inbegrepen van 30 minuten (of één moment van 60 minuten). We maken dan een afspraak om met elkaar te (beeld-) bellen via WhatsApp, waarin je persoonlijke tips en antwoorden krijgt op jouw vragen.

Zodra je je hebt aangemeld en de betaling is voldaan ontvang je een Welkom-mail met inloggegevens van de Mindful Meiden academie. 

Omdat ik je handmatig aanmeld kan dit maximaal 1 dag duren. En in het weekend ben ik vrij 😉

Het is prettig als je iedere week 20-30 minuten inplant om met de training aan de slag te gaan. Het helpt om die momenten ook echt in je agenda te zetten (of een reminder op je telefoon in te stellen).

Heb je een week geen half uur over? Splits dan die module in tweeën. Dan ben je er twee keer een kwartier mee bezig. Dat scheelt weer! 

Na aankoop heb je een jaar lang toegang tot de training. Fijn natuurlijk, maar ik raad je toch aan er korter over te doen. 🙂

Tussen de modules ga je aan de slag met de thuisoefeningen. De tijd die je hier dagelijks aan kan besteden is ongeveer 3 tot 10 minuten. 

Jazeker! Dat heb je absoluut verdiend!

Wil jij je ook meer ontspannen voelen en meer controle hebben over je toets-week? Dan is dit hét moment om te starten 🙂

Spreekt dit je aan?

Ga dan ontspannen je toets-week in!

Bespreek met  je ouders dat je deze training wilt doen en vinden zij dat ook een prima idee? Dan zie ik je aanmelding tegemoet en krijg je zo snel mogelijk toegang tot de Mindful Meiden Academie.

Zelfvertrouwen voor je dochter

Download de 10 gratis tips en help je dochter direct te groeien in haar kracht!

💬 hulp nodig?